Scouting St. Jorisgroep Maasniel bestaat 75 jaar!

Op het bijzondere plekje in Maasniel, door de tijd ingesloten tussen de Bombaris en de Soos, ligt al jarenlang de vaste stek van scouting Sint Joris Maasniel. Een begrip in ons dorp en nog steeds een heel geliefd plekje van onze groep waar de nodige nostalgie wordt gevoeld. In 2021 passeerden we als groep de datum van ons 75 jarig bestaan, maar het feestelijk vieren van zo’n jubileum bleef even staan.

Nu is 2022 gaan we de mijlpaal alsnog vieren en is er op 23 april – niet geheel toevallig Sint Joris dag- feest in en om ons gebouw. Dat feest willen we graag vieren met iedereen die in de afgelopen 75 jaar een bijdrage heeft geleverd aan het succes en plezier in onze groep. Dat zijn natuurlijk onze huidige leden en vrijwilligers, maar uiteraard ook oud leden, vrijwilligers, bestuurders en vrienden van onze scoutinggroep door de tijd.

We komen graag in contact met mensen die zich betrokken voelen en voelden bij onze groep en die ons feest mee willen vieren. We houden u persoonlijk op de hoogte van het feestprogramma als u zich meldt via ons jubileum formulier of een mail stuurt naar scoutingsintjoris75@gmail.com . U kunt daar ook terecht met vragen. Iedereen is welkom die dag, dus u bent van harte uitgenodigd deze gegevens door te geven aan andere geïnteresseerden, graag zelfs!
Ons programma:
–            
Middag voor de jeugd

Voor de jeugd is er de mogelijkheid om deel te nemen aan verrassende activiteiten en wervelende workshops op zaterdagmiddag 23 april. We maken het gezellig met muziek. Met een knipkaart van 2 euro 50 kun je terecht rondom ons gebouw (pastoor ramakersstraat 3) voor wat lekkers  én voor gezellige spellen en avonturen. Zet m vast in je agenda en houd de website in de gaten voor meer nieuws. Je mag de hele middag komen binnenlopen, maar ben niet te laat, want er is van alles te doen!

  • Eten moet je toch!

Wil je na de spellenmiddag nog even blijven hangen? Wil je gemakkelijk en gezellig eten voor de feestavond? Wil je de scouting een steuntje in de rug geven en er zelf ook van genieten?
In plaats van avondeten thuis kun je kiezen voor een heerlijke “hamburger scoutingstyle”. Voor 2,50 stel jij je favoriete hamburger samen en kun je die opeten bij een knappend kampvuur in de gezellige scoutingsfeer.

  • Feestavond

Herinneringen ophalen met oude vrienden, proeven aan de sfeer van scouting avonturen van nu, oude foto’s bekijken of Maasniel weer een bezoeken en elkaar treffen. Je bent van harte welkom op de zaterdagavond om met ons te vieren en te proosten op het verleden en de toekomst van onze club. Ook verenigingen en dorpsgenoten die het leuk vinden aan te sluiten om onze groep te feliciteren met ons jubileum zijn van harte welkom. Meldt je via ons jubileum formulier of stuur een mailtje naar scoutingsintjoris75@gmail.com om op de hoogte te blijven van het programma en het laatste nieuws. Heeft u oude foto’s of spullen van de groep? Of heeft u vragen? We horen heel graag.

Graag tot ziens op 23 april!

75 jaar Scouting Sint Joris Maasniel : toen en nu …..een wereld vol avontuur!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *