Laatste nieuws

Rabo_Clubsupport_2022

Rabo Clubsupport

Mogen wij op uw stem rekenen? Stemmen kan vanaf 5 september via de RABO app of op www.rabobank.nl/clubsupport. U kunt ons vinden onder de naam Scouting St Joris Maasniel. Alvast heel hartelijk dank voor uw stem! U kunt stemmen via de Rabo app. U klikt dan onderin op “Service” en dan ziet u onder “Snel … Rabo Clubsupport Lees verder »

Lees verder ...
Rabo_Clubsupport_2022

Bijna tijd om te stemmen voor Rabo Clubsupport

Mogen wij op uw stem rekenen en bent u al lid van de Rabobank? Stemmen kan vanaf 5 september via de RABO app of op www.rabobank.nl/clubsupport. Alvast heel hartelijk dank voor uw steun. Om te kunnen stemmen moet u wel lid zijn van de RABOBANK. Dit kan geregeld worden via Rabo ClubSupport – Rabobank en … Bijna tijd om te stemmen voor Rabo Clubsupport Lees verder »

Lees verder ...
Vacaturespin

Vacature beverleiding

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger? Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Waarbij je de mogelijkheid krijgt om betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen in Maasniel (Roermond)? Ben je bovendien een paar uur in de week hiervoor beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een enthousiaste leid(st)er M/V (vrijwillig) Waar zijn … Vacature beverleiding Lees verder »

Lees verder ...

Jubileum 23 april: het hele programma

Het programma is bekend. Iedereen is welkom. Leden en niet leden. We hopen dat we veel mensen mogen ontvangen op 23 april 2022. Onderstaande informatie staat ook op onze jubileumpagina. Hier staan ook alvast een aantal foto’s uit de oude doos om alvast een beetje in de stemming te komen. 14.00 uur Officiële opening van … Jubileum 23 april: het hele programma Lees verder »

Lees verder ...
Leiding-vrijwilliger-wij zoeken jou

Vacature explorerbegeleiding

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger? Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Waarbij je de mogelijkheid krijgt om betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen in Maasniel (Roermond)? Ben je bovendien een paar uur in de week hiervoor beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een enthousiaste leid(st)er M/V (vrijwillig) Waar zijn … Vacature explorerbegeleiding Lees verder »

Lees verder ...
20220319_Bevers en Welpen Opruimdag

Opruimdag, welpen en bevers helpen mee

Op 19 maart 2022 is de Landelijke Opschoondag! Onze jongste speltakken zetten hun beste beentje voor en ruimen de parken en speeltuintjes op waar we altijd spelen. Dat hebben jullie geweldig gedaan bevers, welpen en leiding. Bedankt namens de gemeenschap van Maasniel.

Lees verder ...

Scouting St. Jorisgroep Maasniel bestaat 75 jaar!

Op het bijzondere plekje in Maasniel, door de tijd ingesloten tussen de Bombaris en de Soos, ligt al jarenlang de vaste stek van scouting Sint Joris Maasniel. Een begrip in ons dorp en nog steeds een heel geliefd plekje van onze groep waar de nodige nostalgie wordt gevoeld. In 2021 passeerden we als groep de … Scouting St. Jorisgroep Maasniel bestaat 75 jaar! Lees verder »

Lees verder ...
20220128_Welpennieuws_programma_insignewerk

Welpen in de mist met insignewerk

De welpen zijn druk in de weer met hun insigne werk. Op 28 januari 2022 hebben ze geleerd dat het weer ook heel verstorend kan zijn. Kun jij door de bliksem en de mist zien welke letter deze welp laat zien met de semafoor vlaggen?

Lees verder ...
20222501_Afscheid_stichtingsvoorzitter_Leon_Simons

Afscheid stichtingsvoorzitter Leon Simons

In september 2021 is Leon Simons teruggetreden als voorzitter van de stichting van onze groep. Op 22 januari, tijdens onze coronaproof nieuwjaarsbijeenkomst, heeft hij afscheid genomen. 5 Jaar lang heeft hij zich ingezet voor de groep op allerlei manieren: als sfeermaker, opzetten van een financieel en in leden en staf aantal gezonde groep. Nu de … Afscheid stichtingsvoorzitter Leon Simons Lees verder »

Lees verder ...
Explorers_lockdownhike_20211208_Scouting St. Jorisgroep Maasniel

Explorers lockdownhike

Op 8 december hebben de explorers een avondlockdownhike gehad. De kids hebben in meerdere groepen een hike gelopen door Maasniel.

Lees verder ...

Speurtocht lichtjesweek

De lichtjesweek is begonnen. Vanaf 19 t/m 26 december zijn vanaf 16:00u alle lichtjes aan. Scouting St Joris Maasniel heeft een leuke, uitdagende speurtocht gemaakt voor de jeugd. De speurtocht is te downloaden op de diverse media van Scouting St. Joris Maasniel en WijZijnMaasniel. LET OP: Elke dag verandert het codeslot van de schatkist! De … Speurtocht lichtjesweek Lees verder »

Lees verder ...

Lichtjesweek Maasniel wandeling

Wandelen tijdens de lichtjesweek.Wil je je wandeling extra leuk en uitdagend voor jezelf maken? Scouting St. Joris Maasniel heeft op 7 locaties in het Lichtjesweekgebied opdrachten uitgezet. Combineer een wandeling tijdens deze Lichtjesweek met het oplossen van puzzels en opdrachten. Deze uitdaging is geschikt voor alle jeugdleeftijden. Als je alle locaties hebt bezocht en alle … Lichtjesweek Maasniel wandeling Lees verder »

Lees verder ...
Welpen_sinterklaas_20211213

Welpen: alternatieve sinterklaas

Helaas konden Sint en Piet niet op bezoek komen bij onze welpen wegens corona. Gelukkig hadden ze wel kadootjes achter gelaten op een geheime plek! De welpen hebben vorige week allemaal gespeurd en alsnog een kadootje gekregen! Dankjewel Pietenbrigade en @dekleinetovenaar voor de hulp!

Lees verder ...

Scoutingloterij uitslag

Heb je afgelopen jaar scoutingloten bij ons gekocht? Klik op onderstaande link en check snel of je prijs hebt! Uitslag Nationale Scoutingloterij 2021 – Scouting

Lees verder ...

Laatste draaiochtend van de Bevers in 2021

Op 11 december 2021 was het voor de Bevers de laatste keer in 2021 dat ze bij elkaar kwamen. Hier hebben we extra goed van genoten door op het buitenterrein van Scouting René Höppener een vuurtje te maken en zelf hotdogs klaar te maken. Die hebben goed gesmaakt, net als de warme chocomel!

Lees verder ...

Lichtjesweek Maasniel 1e bericht

Om een lichtje in de duisternis te brengen slaan WijZijnMaasniel en Scouting Sint Joris wederom de handen in elkaar om van zondag 19 december tot en met zondag 26 december, de tweede Lichtjesweek in Maasniel mede mogelijk te maken. Dit om iedereen in onze gemeenschap in deze bijzondere tijden een verlicht hart onder de riem … Lichtjesweek Maasniel 1e bericht Lees verder »

Lees verder ...