Lichtjesweek Maasniel 1e bericht

Om een lichtje in de duisternis te brengen slaan WijZijnMaasniel en Scouting Sint Joris wederom de handen in elkaar om van zondag 19 december tot en met zondag 26 december, de tweede Lichtjesweek in Maasniel mede mogelijk te maken. Dit om iedereen in onze gemeenschap in deze bijzondere tijden een verlicht hart onder de riem te steken.
Je kunt dan tijdens je ommetje genieten van extra verlichte ramen, tuinen en huizen overal in Maasniel.
We nodigen daarom alle bewoners en ondernemers van Maasniel uit om hun creatieve bijdrage te leveren. Dat kan door je eigen huis, tuin en/of etalage met lichtjes en kerstdecoraties sfeervol te verlichten. De lichtjes langs jouw zelfgekozen wandeling kun je van zondag 19 t/m zondag 26 december, dagelijks vanaf 16.00u bewonderen.
Meld je kleine of grote versiering tot en met vrijdag 17 december aan via het formulier op www.wijzijnmaasniel.nl. Jouw versierde locatie wordt dan opgenomen in de speciale plattegrond met alle mooie routepunten voor jouw sfeervol wandelommetje.
Hoe meer aanmeldingen, de te meer verlichte pracht en praal in Maasniel. Zo creƫren we samen een verrassend en sfeervol kerstfeestdorp!
Veel plezier met de versierplannen. Wij gaan zelf natuurlijk rondwandelen! Doe je ook mee?.