Speurtocht lichtjesweek

De lichtjesweek is begonnen. Vanaf 19 t/m 26 december zijn vanaf 16:00u alle lichtjes aan.

Scouting St Joris Maasniel heeft een leuke, uitdagende speurtocht gemaakt voor de jeugd. De speurtocht is te downloaden op de diverse media van Scouting St. Joris Maasniel en WijZijnMaasniel.

LET OP: Elke dag verandert het codeslot van de schatkist! De antwoorden die je tijdens de speurtocht veranderen niet. Op de dag dat je er klaar voor bent om het codeslot te openen, zoek je op de website www.scoutingstjoris.nl naar de juiste berekening van het codeslot van die dag. De schatkist is van 19 t/m 26 december dagelijks, met de juiste code, te openen tussen 16:00 en 22:00u.

Als je twijfelt of de tijdens de speurtocht gevonden antwoorden juist zijn, check deze dan via het controleformulier. Je krijgt dan direct te zien of er nog foutjes zijn.

Als je alles goed hebt, ben je zover om de code van de schatkist te berekenen. Ga diezelfde dag nog naar de schatkist toe om je schat op te halen. Ga je morgen, bereken dan morgen de code opnieuw.

Heel veel plezier met de speurtocht. Als je deze speurtocht leuk vond, dan wil je misschien samen met ons nog meer van leuke dingen doen. Je kunt 3x gratis meedoen. Zo kun je zelf ontdekken of je Scouting leuk vindt.